Jag skriver kommersiella texter och långa reportage

Vrider och vänder du på orden i det oändliga? Blir du aldrig nöjd? Du är inte ensam. Att skriva är ju mycket svårare än många tror. Låt mig göra jobbet – jag är bra, ganska snabb, och har kul under tiden. Så kan du göra det du är bäst på.

Vad gör du på jobbet?

Tiden går. Och nu har jag plötsligt 25 års erfarenhet från reklam- och kommunikationsbranschen.

  • I 10 år jobbade jag som produktionledare och projektledare på olika reklambyråer.
  • Jag har en fil kand i kommunikationsvetenskap, har utbildat mig till journalist på JMK i Stockholm och till marknadskommunikatör på IHR. Och dessutom – bara för att det är så kul, har jag läst in en fil.kand i litteraturvetenskap.
  • De senaste 15 åren har jag hängivit mig åt skrivandet, både som journalist och copywriter. Jag har växlat mellan att vara anställd och frilansat. Jag har jobbat med små och stora kunder.

 

 

Och när du inte jobbar?

Jag är gift med Bengt – och vi har stående projekt både i huset och i trädgården i Bromma där vi bor. Barnen är stora så det finns gott om egen tid. Jag springer. Nästan varje dag – och ibland ett maraton. Jag lufsar i skogen med hunden Yra. Lagar massor med vegetariskt käk som jag gärna äter tillsammans med ett glas gott vin.  Jag är nördigt intresserad av kost och näring.

Och så älskar jag böcker, trots att jag sällan tar mig tid att läsa. 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy